Use this dismissible announcement area to promote sales and important site-wide messages.

Rătăcind, te găseşti.

Poţi rătăci o vreme prin propria viaţă până vei întâlni conjunctura sau persoana potrivită care te vor opri din căutări, încercări, disperări, nelinişte interioară. Şi când miracolul se va întâmpla, totul se va schimba radical, brusc şi se va aşeza firesc.

Există o singură potrivire în viaţa fiecăruia dintre noi, un singur moment, o singură persoană, o singură experienţă, una singură. Potrivirea perfectă a fiecărui individ imperfect.

Potrivirea ta pe care o poţi căuta, conştient sau nu, chiar toată viaţa şi pe care, poţi avea şansa, să o găseşti.

Este la fel de posibil să nu se întâmple asta din cauza temerilor, a necunoaşterii sau a lipsei tale de sens, care te vor conduce la acceptarea a orice.

Se poate să fii deja prins într-o situaţie de viaţă şi să te trezeşti că un asemenea eveniment îţi dă peste cap toate valorile, principiile sau gândurile pe care le-ai sădit ani de zile, cu o convingere copiată mai mult şi nu aparţinătoare ţie.

Ai fost vreodată într-o situaţie de acest gen? Care crezi că este sensul intervenţiei ei în viaţa ta?  Şi, mai ales, ce este de făcut?

Răspunsul este unic şi complex. Intervine la nivelul întregului şi are menirea de a te aşeza pe calea ta: este momentul să te opreşti din rătăcire, să te maturizezi, să îţi asumi viaţa aşa cum îţi doreşti, să îţi faci alegerile, să trăieşti propria experienţă în felul tău şi nu în felul altora.

Dacă un asemenea eveniment nu te mişcă, înseamnă că eşti bine cu tine, cu alegerile tale şi el va trece neobservat.

Dar dacă îţi zguduie din temelii existenţa, este evident că intervenţia lui are un scop şi acela este să te ajute să devii conştient de tine.

Cum recunoşti impactul?

Totul capătă sens, te vei linişti interior, te vei aşeza confortabil în propria viaţă, te vei găsi, te vei vindeca de răni, de încercările anterioare, vei elimina natural tot ce este toxic şi nu îţi face bine, îţi vei asuma deciziile, vei renunţa la aşteptări, validări exterioare, vei putea să te accepţi, în sfârşit, aşa cum eşti.  

Vei putea experimenta conştient un asemenea eveniment, atunci când te laşi liber şi renunţi la control. Cât timp te lupți cu principii false ale unei realităţi în care nu te regăseşti, vei continua calea rătăcirii. Tu eşti singurul care poate alege!

Nimic nu este greşit, iar fiecare are propriul ritm de acţiune. Crede în miracole! Viaţa însăşi este un miracol. Bucură-te de ea în mod conştient!

Rămâi conectat

Te anunțăm când apar noi perspective pătrunzătoare
Thank you! Your submission has been received!
An error occurred, please check your input.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI