Use this dismissible announcement area to promote sales and important site-wide messages.

În lipsă

Suntem tot mai singuri în vieţile noastre.

Unii se plâng de lipsă de partener, alţii au un partener dar şi conturi încă active pe reţele de socializare, unde mai caută… ei ştiu ce.

Calea virtuală este plină de ambalaje, care mai de care mai frumos împachetate, mai strident expuse şi mai ofertante, cu un preţ bine stabilit încă de la început, ca o marfă aşezată pe raft.

Nici vânzarea lor nu mai este un atribut, mai degrabă totul se ia cu împrumut, după care se face un retuş şi se aşază la loc pe raft, pentru noi şi noi încercări, la fel de superficiale.

Bărbaţii se plâng de femeile care au devenit toate la fel, în aspectul lor fizic, vestimentar, limbaj şi comportament.

Femeile se plâng de lipsa de maturitate, asumare, angajament al bărbaţilor.

Şi toată lumea doar se consumă fizic.

Un partener a ajuns, astăzi, să fie înţeles ca o noţiune de accesoriu. Până şi animalul din casă este mai bine poziţionat decât partenerul.

El este adus pentru a fi satisfăcute nevoile fiziologice, pentru a ieşi la o cafea cu cineva, pentru a face o fotografie din vacanţa de vară, pentru a avea lângă cine să se trezescă dimineaţa, atunci când călătoresc.

Efemer.

Nu se mai construieşte o relaţie, respectul este un subiect tabu, valorile personale sunt de mult îngropate, închidem ochii când vine vorba despre principii, pentru că, nu este aşa, dacă le activăm cu cine mai petrecem revelionul?!

Când ne angajăm într-o relaţie, nu dorim să fim sufocaţi, iar văzutul cu partenerul de mână, pe stradă, este o acţiune interzisă, pentru că poate apărea oricând un fost partener sau unul potenţial şi asta înseamnă că ne pierdem şansa.

Alergăm după altcineva, chiar şi atunci când avem pe cineva acasă.

Şi astfel deţinem, de fapt, doar un ambalaj din ce în ce mai lipsit de armonie.

Nu mai cunoaştem esenţa, unicitatea, puritatea, particularitatea, dragostea, nu ştim să manifestăm iubirea.

Femeile sunt tot mai competitive într-o luptă imaginară cu bărbăţii, uită să rămână în calitatea lor unică de a fi femeie, de a manifesta căldură, blândeţe, acurateţe, de a fi cucerite şi atinse de o emoţie pură, care naşte în ele iubirea şi le face să se deschidă asemenea unei flori.

Bărbaţii nu ştiu să cucerească o femeie, au uitat importanţa unei flori, a unui cuvânt susţinut de fapte, a respectului pentru ea, şi mai ales, a unui angajament asumat.

Toţi alergăm după ceva în închipuirea noastră nebună că vrem să prindem acel ceva.

Fugim de fapt de noi, de nehotărârea noastră, de necunoaştere, de lipsă de calitate umană, fugim alergaţi fiind de propria frică.

De ce suntem singuri?

Pentru că habar nu avem să fim altfel.

Rămâi conectat

Te anunțăm când apar noi perspective pătrunzătoare
Thank you! Your submission has been received!
An error occurred, please check your input.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI